ORAVA vám spríjemní oddych

22.09.2005 Celý región

V poslednej dobe sú aj ľudia na Slovensku nútení veľmi veľa pracovať. Plný diár a stres ostáva často v myšlienkach aj po príchode z práce. Kvalitný oddych a ...
V poslednej dobe sú aj ľudia na Slovensku nútení veľmi veľa pracovať. Plný diár a stres ostáva často v myšlienkach aj po príchode z práce. Kvalitný oddych a relax sú však nevyhnutne potrebné v živote každého. Bez tohto času plného pohody a pokoja by sme nielen že neboli schopní nabrať dostatok síl do ďalšieho pracovného týždňa, ale hrozili by nám aj vážne zdravotné problémy.

Odfoťte si okamihy pohody a šťastia
Iste si viete vybaviť okamihy šťastia strávené s rodinou či priateľmi. Časom však spomienky vyblednú a vo všedných dňoch, keď sa nakopí stres a stereotyp, vám začne chýbať „ kotvička“ , ktorá by vám do dní vniesla pohodu z príjemne prežitých chvíľ. Odfoťte si preto svoje drobné okamihy šťastia a vaše spomienky nestratia nič na lesku ani po rokoch. Kedykoľvek sa k nim budete môcť vrátiť. Na tento účel vám vynikajúco poslúži novinka značky Orava. Nový digitálny fotoaparát Orava Eclipse DF-500 5MPix je nenáročný na transport, takže si budete môcť odfotiť príjemnú udalosť nielen doma, ale aj v exteriéri. Veď čo keď práve niekde za rohom na vás čaká tá najpohodovejšia fotka? A západ slnka má predsa tiež nesporné čaro... Digitálny fotoaparát Orava Eclipse DF-500 5MPix váži len 120 g (bez akumulátora). Okrem fotenia vám umožní aj nahrávanie zvuku vo veľmi dobrej kvalite, disponuje funkciou videokamery vo formáte MPEG4, digitálnym (4x) aj optickým zoomom (3x). Príjemne prekvapí naozaj dostatočne veľký 2-palcový displej s nevídaným rozlíšením až 130-tisíc pixlov. V príslušenstve nájdete USB/AV kábel, puzdro na fotoaparát a remienok. Zabudovaný nabíjateľný Li-Ion akumulátor (650 mAh) vám ušetrí nemalé finančné prostriedky spojené s nákupom kvalitných vysoko energetických batérií. 5-megapixelový elegán Orava Eclipse DF-500 5MP vám na každej vychádzke s rodinou či priateľmi „ sadne“ do ruky ako uliaty. Čo odfotíte ako prvé? Deti hrajúce sa v izbe, rodinnú oslavu alebo dúhu, ktorú príroda počas babieho leta vyčarovala vo vašej záhrade?

Dokonalý účes v jedinej taštičke
Pohodu prežívate aj vtedy, keď si pripadáte „ in“ . A to platí nielen pre ženy a mladé slečny. Či už ste doma pred televízorom, alebo sa chystáte do mesta na „ žúrku“ , mali by ste vyzerať očarujúco. Ak hľadáte pána Pravého, možno ho stretnete práve na piatkovej zábave v meste. Čím ho zaujmete? Dokonale upraveným účesom alebo nadivoko rozfúkanou hrivou? Dokonalý účes by vám rozhodne pridal na bodoch. Fén aj kulmofén v jednom – Orava KF-103 – vám vďaka 6 vymeniteľným nástavcom, 2 stupňom prúdenia teplého vzduchu a 1 000 W výkonu pomôže vyčarovať účes, aký si len dokážete predstaviť. Tak ktorý bude ako prvý?

Kávička či čaj v jesenných večeroch zohrejú
Iste patríte aj vy medzi tých, ktorí si radi posedia pri šálke horúcej kávy alebo si jesenný večer spríjemnia pohárom sypaného čaju. Nechať zovrieť vodu nie je až taký problém... takže toto potešenie vás stojí minimum námahy. Poobhliadnite sa však po elektrických varných kanviciach, ktoré pomôžu aj vášmu zdraviu. Dno z ušľachtilej nerezovej ocele a nádoba zo skla sú pri každej lepšej kanvici zárukou maximálne hygieny aj po niekoľkých vareniach. Pri takejto elektrickej varnej kanvici sa nemusíte obávať škodlivých látok, ktoré sa obyčajne uvoľňujú do vody pri procese prevárania vody. Elektrická varná kanvica Orava VK-3612 Glass na otočnom odnímateľnom podstavci je príkladom tohto vyššieho štandardu. Automaticky sa vypína, má objem 1,7 litra a vďaka použitému anglickému termostatu zn. STRIX s predå ženou životnosťou vám vydrží tisíce cyklov zapnutia/vypnutia. Pre čo sa rozhodnete dnes večer? Bude to čaj alebo zalievaná kávička?

Vo vymasírovanom tele zdravý duch
Na uvoľnenie stuhnutého tela po strese pôsobí ako balzam kvalitná masáž. Čo keby ste si ju konečne dopriali aj vy? Nepotrebujte na to ani drahé ruky odborníka. Hodiny strávené v masérskych salónoch celkom slušne dokážu nabúrať rodinný rozpočet. Spoľahnite sa preto na pomôcky, ktoré vás jednorazovo nestoja až tak veľa a manipuláciu s nimi v prospech vášho zdravia zvládne ktokoľvek. Aj vy. Orava má pre vás pripravenú novinku – masážny prístroj MP-100 s infračerveným ohrevom. O chvíle pohody s ním máte zaručene postarané. 6 masážnych nadstavcov, otočná masážna hlavica s funkciou masáže pomocou nadstavca alebo len prehrievania (s masážou alebo bez nej) a príkon 13 W vám poskytnú na miestach s 230 V sieťou to, čo vaše telo potrebuje ako soľ. Hm, je to príjemné, však?

Príjemný oddych a relaxáciu vám praje ORAVA!

Viac informácií nájdete na: www.orava.info
Bielu aj čierny techniku značky Orava nájdete v Prešove na nasledovných miestach:
predajňa AZOR, Hlavná 1
predajňa BARAN - Servis, Levočská 19/A
predajňa D - J Servis, Šebastovská 5
predajňa ELMART, Slovenská 32
predajňa JML Jurkovská, Floriánova 1
predajňa LIMAR - Elektro, Sabinovská 87
predajňa LUKTOS, Hlavná 7, Kúpeľná 8
predajňa NORMA, Konštantínova 7, Svätoplukova 2, podchod železničnej stanice
predajňa TIBO ELEKTRO, Hlavná 47
 

Vyberte región